Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Σχ. χρονιά 2023-24

"Μάσκα να βάλεις!" - 1η προβολή

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η 1η προβολή της ταινίας μικρού μήκους "Μάσκα να βάλεις!" της Κινηματογραφικής Ομάδας του σχολείου μας στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, οι θεατές απόλαυσαν την ταινία και τις τοποθετήσεις των συντελεστών της (μαθητών και καθηγητών). Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης πάρθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω του κορωνοϊού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, στους εκπαιδευτικούς: Παππά Γ. (υπεύθυνος καθηγητής), Πουλούδη Μ., Πασαδέλλη Ελ. & Ζερβουδάκη Μ. και σε όλους/ες τους μαθητές/τριες και αποφοίτους.

Η ταινία θα συμμετέχει και θα διαγωνιστεί στο Φεστιβάλ της Ολυμπίας. Καλή επιτυχία!

Ευχαριστίες σε όλους και όλες (βουλευτή, σύμβουλο εκπαίδευσης, αντιδημάρχους, διευθυντές, εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς) που παρευρέθηκαν στην 1η προβολή της ταινίας μας. Το σχολείο μας, παρά τις δύσκολες συνθήκες, συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες στους μαθητές και τις μαθήτριες στο να αποκτούν (εκτός από τη γνώση) κριτική σκέψη και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και του ταλέντου τους.