Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Σχ. χρονιά 2023-24

Ολοκλήρωση εγγραφής μαθητή/τριας σχ. έτος 2022-23

 

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής μαθητή/τριας στο σχολείο μας χρειάζονται τα παρακάτω δικαιολογητικά μέχρι την έναρξη των μαθημάτων:

- Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας. ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, Στην περίπτωση αυτή, το Πιστοποιητικό αναζητείται αυτεπάγγελτα από το σχολείο.

Για τους/ τις μαθητές/τριες, που δεν είναι εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Δήμου/Δημοτικής Ενότητας της χώρας, πρέπει να κατατίθεται στη σχολική μονάδα θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο Πιστοποιητικό από τη χώρα τους.

(για την A΄ τάξη και για όσους δεν έχουν φέρει κατά το προηγούμενο σχολικό έτος ή έχουν αλλάξει ταυτότητα ή στοιχεία ταυτότητας, όπως το δήμο εγγραφής)

- Για την παρακολούθηση του μαθήματος της Γυμναστικής είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ). (Θα βρείτε συνημμένο σε μορφή .pdf το έγγραφο ΑΔΥΜ ή εντύπως στο σχολείο).

- Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια αλλαγή στα στοιχεία που δηλώθηκαν κατά την αίτηση ηλεκτρονικής εγγραφής (π.χ. διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, emailεπικοινωνίας, αλλαγή κηδεμονίας), πρέπει να υποβληθεί Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄ 75) μέσω gov.gr και να αποσταλεί με emailστο σχολείο μας (1lykkera@sch.gr)του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας ή του/της ιδίου/ας αν είναι ενήλικος/η, στην οποία θα δηλώνονται τα νέα στοιχεία.

Attachments:
Download this file (adym_deltio_kai_fyllo_exetasis.pdf)adym_deltio_kai_fyllo_exetasis.pdf[ ]229 kB