Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Καλό καλοκαίρι!!!

16ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας 2020 – Διεθνής Ολυμπιάδα Βιολογίας.

Ο 16ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας 2020 – Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας που προκηρύσσει η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ) θα διεξαχθεί το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 9.30 π.μ. και απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑ.Λ. της χώρας. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι τρεις (3) ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές/τριες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται από κάθε μαθητή/τρια χωριστά:

Α) μόνο για την τάξη φοίτησής του/της, με τη συμπλήρωση και υποβολή της σχετικής φόρμας - δήλωσης στην ιστοσελίδα του ΠΔΒ (www.pdbio.pev.gr). Στη φόρμα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο, η τάξη φοίτησης, το σχολείο και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας.

B) Κάθε μαθητής/τρια υποβάλλει τη δήλωση συμμετοχής του/της και γραπτώς στον/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων θα πρέπει να αποστείλουν συγκεντρωτική κατάσταση μέχρι τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 με τα στοιχεία των συμμετεχόντων/ουσών (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, τάξη φοίτησης και σχολείο): α) στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και β) στην Οργανωτική Επιτροπή του ΠΔΒ (στην ηλεκτρονική διεύθυνση pdbpev[at]gmail[teleia]com).

Σημαντικές Ημερομηνίες:

Παρασκευή, 24/1/2020: Όριο υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής για μαθητές/τριες. Δευτέρα, 27/1/2020: Όριο υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής των σχολείων στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά με κοινοποίηση στην ΠΔΒ (στην ηλεκτρονική διεύθυνση pdbpev[at]gmail[teleia]com)

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020: Ανακοίνωση Εξεταστικού Κέντρου στις σχολικές μονάδες

Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 9.30 π.μ. Διεξαγωγή διαγωνισμού

Οι συμμετοχές των μαθητών/ριών παρακαλούμε να αποσταλούν στη ΔΔΕ Πειραιά συμπληρώνοντας το αρχείο «ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Π.Δ.Β. 2020.xlsx»