Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Σχ. χρονιά 2023-24

Γιορτή αποφοίτησης…

Με μια όμορφη και συγκινητική εκδήλωση μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί του 1ου Γενικού Λυκείου Κερατσινίου αποχαιρετήσαμε τη σχολική χρονιά 2022-23 και ιδιαίτερα τα παιδιά της Γ’ Λυκείου, τα οποία αποχαιρέτησαν τα μαθητικά τους χρόνια. Όμως, φέτος η βραδιά είχε ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς αποχαιρετίσαμε τον Διευθυντή μας Γιώργο Μακρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τη διεύθυνση άλλου σχολείου του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της γιορτής, ταξιδέψαμε με τις αναμνήσεις μια χρονιάς μέσα από φωτογραφίες και βιντεοσκοπημένες στιγμές των ομάδων δραστηριοτήτων του σχολείου, βραβεύσαμε μαθητές/τριες για τις διακρίσεις τους, απολαύσαμε τραγούδια από μουσικά σχήματα του σχολείου και τις φιγούρες της χορευτική μας ομάδας, η οποία στο τέλος μας παρέσυρε σε ένα χορευτικό γλέντι.

Τη βραδιά έκλεψε ένα συγκινητικό «αντίο» συνοδευόμενο με βίντεο, διασκευασμένα τραγούδια, λουλούδια, αγκαλιές και… απολυτήριο στον Διευθυντή μας, Γιώργο Μακρίδη, για τα 6 όμορφα και δημιουργικά χρόνια που ήταν διευθυντής στο 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου.