Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Σχ. χρονιά 2023-24

Συμμετοχές σε Διαγωνισμούς

Σχολικό Έτος 2019 – 2020

 

Συμμετοχές και διακρίσεις σε διαγωνισμούς τα προηγούμενα σχ. έτη εδώ

 

- 80ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά

Α' φάση, ο "ΘΑΛΗΣ"

Εννέα παιδιά μας και από τις τρεις τάξεις του λυκείου δήλωσαν συμμετοχή στον 80ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά, ο «ΘΑΛΗΣ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2019. Δύο από τους συμμετέχοντές μας της Β’ Λυκείου στο διαγωνισμό διακρίθηκαν και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που θα γίνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020. Συγχαρητήρια Αγγελίνα και Οδυσσέα! Ευχόμαστε επιτυχία στον Ευκλείδη! Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια!

 

- 19η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Οπτικοακουστικής Δημιουργίας - CAMERAZIZANIO

«Κάνε ό,τι θέλεις» (Do the right thing) και…

19camerazizanio

κινηματογραφική ομάδα θέλει να δημιουργεί, να συνεργάζεται, να μαθαίνει, να εξελίσσεται και είναι εκεί… στη 19η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Οπτικοακουστικής Δημιουργίας - CAMERA ZIZANIO (30/11-7/12/2019, Πύργος) συμμετέχοντας - για 6η συνεχόμενη χρονιά!- στην ευρωπαϊκή συνάντηση οπτικοακουστικής δημιουργίας με τη μικρού μήκους ταινία:

"Κάνε ό,τι θέλεις" (αγγλικός τίτλος "Do the right thing")

στο ελληνικό τμήμα στην κατηγορία 17-20 ετών. Καλοτάξιδη! 

Δείτε την ταινία ΕΔΩ

Πέρυσι η ταινία μας "Αριστόμαγκες" διακρίθηκε με το 2ο βραβείο στην ίδια κατηγορία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κάνε ό,τι θέλεις

Η Ελένη–Φρίντα είναι ένα 17χρονο κορίτσι που θέλει να σπάσει τα δεσμά της, να νιώσει ελεύθερη, μακριά από όσους θέλουν να την ελέγχουν. Οι άλλοι (οι γονείς κυρίως, αλλά και ο φίλος της) έχουν διαφορετικές προσδοκίες για εκείνην… Όμως, τελειώνοντας το σχολείο θα πάρει τις δικές της αποφάσεις.

Do the right thing

Eleni-Frida is a 17year old girl that wants to break free from all those that aim to control her. All those (mainly her parents but also her boyfriend) who have their own expectations of her... After finishing school though, she will take her own decisions.