Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Σχ. χρονιά 2023-24

Tα κορίτσια μας στο Final 4!

Η σχολική ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου διεκδίκησε και πέτυχε την είσοδο της στο final 4 του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Τα κορίτσια μας κατάφεραν και νίκησαν στα πέναλτι με σκορ 3-2 την ομάδα του Κολεγίου Ψυχικού στον τελευταίο αγώνα της Γ’ φάσης (ημιτελικοί) του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος, Σημειώνουμε πως η κανονική διάρκεια του αγώνα είχε τελικό σκορ 2-2.

Η σχολική ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου είναι η πρώτη σχολική ομάδα της Περιφέρειας Πειραιά που καταφέρνει να μπει στο Final 4 για δυο συνεχείς χρονιές. Στο Final 4, τα κορίτσια θα κληθούν να αγωνιστούν με τις άλλες τρεις ομάδες που έχουν πάρει πρόκριση για να λάβουν την τελική τους κατάταξη πανελλαδικά.

Ευχαριστούμε πολύ τον αρχηγό αποστολής κ. Δημήτριο Καλύκα, από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πειραιά για την πολύτιμη βοήθειά του στον πάγκο της ομάδας. Επίσης, ευχαριστούμε τη συνοδό εκπαιδευτικό μας Φυσικής Αγωγής κ. Σίγγελ για την υποστήριξη και τη συνεχή ενθάρρυνση της ομάδας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που μας χαρίζει τέτοιες στιγμές, που μας δείχνει την αξία του αθλητισμού, του αγώνα και της άμιλλας. Μας κάνει υπερήφανους!