Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Σχ. χρονιά 2023-24

2η στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κοριτσιών!!!

Μεγάλη διάκριση για το σχολείο μας, για το Κερατσίνι και τον Πειραιά!!!

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου των Μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου κατετάγη 2η στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα σχ. έτους 2022-23!!!

Η ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών μας κατόρθωσε να φτάσει στο final4 ποδοσφαίρου και να καταλάβει την 2η θέση, αφού ηττήθηκε στον τελικό από την ομάδα του Ιδιωτικού ΓΕΛ "Αριστοτελείου" Θεσσαλονίκης. Την 3η θέση κατέλαβε το Ιδιωτικό ΓΕΛ "Αυτενεργώ" Άργους και την 4η θέση το ΓΕΛ Αφάντου Ρόδου.

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες για την επιτυχία αυτή, στην καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Σίγγελ, που στάθηκε δίπλα στα κορίτσια μας με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ήθος και αγάπη! Στον κ. Καλύκα για την πολύτιμη βοήθεια του, ως εκπροσώπου του γραφείου Φυσικής Αγωγής του Πειραιά. Στον διευθυντή κ. Μακρίδη, που στήριξε από την αρχή αυτή την προσπάθεια και σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές/τριες, που ενίσχυσαν με τον τρόπο τους την πετυχημένη πορεία των κοριτσιών!

footballgirls23

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου των κοριτσιών προκρίθηκε στις 4 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, δηλαδή έφτασε στο final4 κερδίζοντας (για 2η φορά) το 2ο Πρότυπο Λύκειο Αθηνών στο γήπεδο του Ρέντη με σκορ 2-1!!! Είχε προηγηθεί νίκη – πρόκριση σε αγώνα με το Κολέγιο Αθηνών (1ο ΓΕΛ Κερατσινίου - Κολέγιο Αθηνών 2-1) και νωρίτερα νίκη επί του ΓΕΛ Πικερμίου (2-0), ενώ στις 8 Μαρτίου 2023, Ημέρα της Γυναίκας είχαν κατακτήσει τον τίτλο Πρωταθλήτριες Πειραιά με νίκη – πρόκριση (3-1) σε αγώνα με το 4ο ΓΕΛ Νίκαιας στο γήπεδο του Ρέντη.

Θερμά συγχαρητήρια!!!