Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Σχ. χρονιά 2023-24

Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-22 στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και του κινδύνου μετάδοσης του covid19 θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Έτσι οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε βεβαίωση νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) δηλωμένο στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε μαθητής/τρια δικαιούται 6 δωρεάν self-test από το φαρμακείο, όπου το 1ο θα πρέπει να το κάνει την Κυριακή. Αυτό ισχύει μόνο για την πρώτη εβδομάδα, από την επόμενη θα πρέπει να επιδεικνύει το αποδεικτικό κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Επίσης η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους, ενώ θα πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Ο Αγιασμός θα γίνει στον προαύλιο χώρο με αντιπροσωπεία μαθητών/τριών από κάθε τμήμα. Οι υπόλοιποι μαθητές/τριες θα παραμείνουν στις τάξεις με κάποιον/α εκπαιδευτικό, όπου θα περάσει ο ιερέας.

Παρακαλούνται οι μαθητές να ακολουθήσουν τις οδηγίες (προφορικές και γραπτές ανακοινώσεις) ως προς την κατανομή τους κατά τμήμα.

Οι μαθητές/τριες της Α΄ Λυκείου θα πάρουν τα βιβλία τους, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές/τριες της Β΄ και Γ΄ Λυκείου θα τα πάρουν την Τρίτη.

Σας ευχόμαστε υγεία, αγάπη, δημιουργία και καλή δύναμη!!!