Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Σχ. χρονιά 2023-24

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου

Το Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 με σκοπό την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο solidarityschoolkeratsini.wordpress.com/asklesson/ ή τηλεφωνικά.

Επίσης, εκπαιδευτικοί που θέλουν να συμβάλλουν έμπρακτα, προσφέροντας μαθήματα, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα στο solidarityschoolkeratsini.wordpress.com/join/

Σε ένα σύστημα που γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό, το σχολείο καλείται να στηρίξει τους μαθητές και τις μαθήτριες σε δύσκολες συνθήκες. Το Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου αποτελεί έναν χώρο συνάντησης ανθρώπων που μοιράζονται κοινές ανησυχίες, με αφορμή την κάλυψη της εκπαιδευτικής ανάγκης. Παράλληλα, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που επιθυμεί να ενισχύσει τη δημοκρατία και τη συμμετοχή σε όσα αφορούν την κοινότητα και τη γειτονιά μας σε πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού και αλληλεγγύης.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν διαδικτυακά και στη συνέχεια, εφόσον είναι ασφαλές θα γίνονται σε αίθουσες του 2ου Λυκείου Κερατσινίου, σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου και τον Δήμο.