Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Σχ. χρονιά 2023-24

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017

Επίδειξη γραπτών δοκιμίων Πανελλαδικών Εξετάσεων

    Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους υποβάλλουν οι ίδιοι ή νόμιμα εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπάγεται το σχολείο στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων που εξετάστηκαν. Μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο υποχρεωτικά εκδίδεται ηλεκτρονικά από την εφαρμογή του e-Παραβόλου στον ΚΑΕ 3743, με ονομασία «παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων». Το παράβολο ορίζεται σε 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών (3) γραπτών δοκιμίων και σε 80 ευρώ για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών (3) γραπτών δοκιμίων. Οι υποψήφιοι λαμβάνουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων με επίδειξη σε φωτοτυπία, ενώ δεν προβλέπεται η χορήγηση αντιγράφων.

    Επομένως σύμφωνα με τα παραπάνω, η υποβολή αιτήσεων από τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2017 και επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από 1 έως 29 Σεπτεμβρίου 2017. Η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου στη Διεύθυνση που υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις, στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο (ή και παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα του, εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει) και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα ανακοινώνεται από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις ανάλογα με τον αριθμό των γραπτών. Η επίδειξη γραπτών Ειδικών Μαθημάτων (Ξένες Γλώσσες, Σχέδια, Μουσικά μαθήματα) καθώς και του μαθήματος «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο» των ΕΠΑΛ, θα γίνεται σε χρονικό διάστημα που θα καθορίζεται έπειτα από συνεννόηση με την σχετική υπηρεσία του Υπουργείου.

 

Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων 2017 

από 5 - 14 Σεπτεμβρίου 2017

 

Για αιτήσεις εγγραφής των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων πατήστε ΕΔΩ 

Αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

http://results.it.minedu.gov.gr

     Την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 στις 10:00 το πρωί ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων για εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

     Επίσης, την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., μη ελληνικής καταγωγής. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μας που έβαλαν ως στόχο την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τον πέτυχαν!

Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους μας να είναι καλά και κάθε ευτυχία στη ζωή τους!

Η ζωή είναι μπροστά σας!

Κατάσταση εισαχθέντων 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου 2017-8

Attachments:
Download this file (Epityxontes2017.pdf)Epityxontes2017.pdf[ ]247 kB

Πρόγραμμα Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων του έτους 2017

 

Ανακοινώθηκε σήμερα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το πρόγραμμα των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων του έτους 2017.

 

Επισυνάπτεται η Υπουργική Απόφαση καθορισμού του προγραμμάτος των των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων 2017.